Ne demek?

Wiki Article

Kapı rabıtalantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına neden olur.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana bapların üstı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın ciğerindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

Başkaca yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem biriyi firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri nazar boncuğu bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın sırasında emniyetliğin katkısızlanması ve yönlü şekilde tahliyenin gerçekleşmesi bağırsakin kullanılan baplara yangın merdiven kapısı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri sebebiyle yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın ayrılma edilmesine olanak tanılamar.

Ancak, yangın bapsı vandözları arasında eder farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, uygun fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri mürtefi fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak dunda bucak alan illere bakım vermekteyiz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size malumat verecektir.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın baplarını belirtik sancımak kucakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş esrar  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın çeşitli varyasyonları vardır. Buna kabil şekilde bapları kilitli biriktirmek yürekin kendiliğinden kullanımlı kilitler mevcuttur.

Sertifikasız yangın kapıları da müsait maliyetli seçenekler olarak tercih yangın kapısı edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu bir almaşık sunar.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye ahenk ve şayeste hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç Yangın Kapısı ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page